Diëtistenpraktijk Eindhoven
 

Diëtist

Mijn naam is Fenneken Tigchelaar.

In 1997 ben ik afgestudeerd als diëtist. Vanaf 1998 heb ik ruim tien jaar ervaring opgedaan als diëtist bij de thuiszorg. In 2009 ben ik gestart met Diëtistenpraktijk Eindhoven. 

In augustus 2018 ben ik met mijn praktijk verhuisd naar de huidige locaties. Op Le Havre 66 (in het gebouw van Stimulanz) kunt u op woensdagochtend terecht. Op Weegschaalstraat 3 (Bedrijvencentrum De Ring) kunt u terecht op maandagavond. In overleg zijn er ook andere mogelijkheden.

Door de jaren heen heb ik vooral veel ervaring opgedaan met het begeleiden van volwassen/ ouderen met onder andere overgewicht, diabetes mellitus of hoog cholesterol. Ook veel mensen met darmklachten zoals PDS of coeliakie heb ik geholpen om te zorgen dat zij minder klachten hadden en goed wisten wat zij wel en niet konden eten en drinken.

Als u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u een huisbezoek aanvragen, zodat u toch gebruik kunt maken van dieetadvies. 

Door middel van scholing zorg ik er voor dat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid. Door de scholing en de punten die ik daarvoor krijg blijf ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.